Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ  ΜΕ  ΚΙΜΑ
ΤΟ   Φ Α Γ Η Τ Ο   Π Ο Υ   Α Ρ Ε Σ Ε Ι   Σ Ε   Ο Λ Ο Υ Σ !

Υ Λ Ι Κ Α

Α.  ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

  • 500γρ. μακαρόνια
  • 1 κουτ. σούπας αλάτι
Β. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ
  • 500γρ. κιμά
  • μπαχάρι
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 ντοματάκι ψιλοκομμένο
  • λάδι
  • 1 κουτ. γλυκού αλάτι
  • 1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη
Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η
1.  Μ Α Κ Α Ρ Ο Ν Ι Α

Γεμίζουμε μία κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση περίπου και προσθέτουμε μία κουταλιά αλάτι. Μόλις βράσει το νέρο ρίχνουμε τα μακαρόνια και τα αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτα περίπου, ανακατεύοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όταν είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε, στη συνέχεια λιώνουμε στην κατσαρόλα μια κουταλιά της σούπας βιτάμ, αδειάζουμε μέσα τα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά.


2.  Κ Ι Μ Α Σ 

Τρίβουμε το κρεμμύδι στο multi και το τσιγαρίζουμε στο καυτό λάδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε πολυ καλά. Αλέθουμε το ντοματάκι στο multi μαζί με το αλάτι, τη ζάχαρη, το μαϊντανό και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τον κιμά. Βάζουμε και το μπαχαρι και το λάδι και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή θερμοκρασία. 

ΚΑΙ  ΤΟ  ΦΑΓΗΤΟ  ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ  ΕΤΟΙΜΟ  ΓΙΑ  ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ!
Κ Α Λ Η    Σ Α Σ    Ο Ρ Ε Ξ Η !!!

Παρόμοιες συνταγές: 1-2

2 σχόλια:

  1. Υπέροχη και εύκολη συνταγή!!!!!!!!!!!!!!!όλες οι καινούργιες νοικοκυρές να την κάνουν και θα πάρουν ένα Μ Π Ρ Α Β Ο!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη και εύκολη συνταγή!!!!!!!!!!!!!!!όλες οι καινούργιες νοικοκυρές να την κάνουν και θα πάρουν ένα Μ Π Ρ Α Β Ο!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή